Záložky

streda 12. decembra 2012

Odlakovač na nechty Cien

Ahojte :) Tento odlakovač som našla v LIDLi iba tak náhodou ked som prechádzala okolo kozmetiky a hladala vatové tyčinky do uší. Zrazu na mňa pozrel odlakovač. Bolo mi jasne, že bude hneď môj pretože ten čo som mala doma bol už na dne. V Lídli majú dve verzie acetónový (asi žltý) a bez acetónový (ružový). Vybrala som si bezacetónový síce ružový ale farba sa stratí oproti tomu aký je super. Krásne vonia, nieje to taká tá špecifická acetónova smradlavá vôňa. Je to taká krásna jemná, na odlakovač nezvyčajná vôňa. Výhodou je aj aplikátor. Má takú pumpičku na vrchu, keď si chcete odlakovať nechty, stačí priložiť vatový tampón pár krát stlačiť a možte ísť na "vec".


 Za mňa by dostal tento odlakovač plný počet keby po otočení nevytekal. Dosť mi to prekáža, pretože ak si ho chcem vziať so sebou, musím dávať pozor aby som ho mala postavený,  o čom vždy prehlad nemám.... Ale tak 8 z 10 bodov by odomňa dostal.

Máte rady takéto pumpičky na odlakovačoch? Má ho myslím aj balea, alebo dáka taká značka.

2 komentáre:

  1. Práve mi doma došiel odlakovač tak asi skočím do lidlu, tento vyzerá schopne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bež si poň je vážne super a za tú cenu skoro zadarmo (okolo 1€) ale vadí mi na nom to že vyteká .. najnovšie už aj mne dochádza a už 2x som ho našla vytečený na stole a to stál tam kde vždy ... neviem ako to je možné

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)