Záložky

utorok 11. decembra 2012

Môj make up príbeh TAG

1. Koľko si mala rokov, keď si začala nosiť makeup?
Mala som asi 12 alebo 13. boly to tie začiatky ako riasenka a lesk ten v sklenenej nádobke s guličkou na nanášanie ... myslím že som ho ešte videla v AVONe.  

2. Ako si sa k nemu dostala?
Určite som si ho nekúpila sama. Špirálu som vždy brala mame a ten lesk mi tiež kupila prvý ona. Teraz keď tak o tom rozmýšľam, tak som dostala ešte od susedy raz keď prišla na návštevu, tiene na oči (fialové). 

3. Aké sú tvoje oblúbené značky?
neviem, nedá sa to povedať nieako konkretne, ale robím s oriflamom a mám z neho vela kozmetiky a len s minimom som nespokojná. Tak sa dá povedať že Oriflame, a potom tie drogérkové značky ako Dermacol, Essence alebo Catrice

4. Čo pre teba makeup znamená?
Určite výzvu pustiť sa zakaždým do niečoho nového, a potom zábavu pretože ma to baví :) 

5. Keby si na tvár mohla používať len 4 výrobky, ktoré by to boly? 
Určite korektor, kôli fľakom a jazvám na tvári, a riasenku.. to by mi úplne stačilo.

6. Čo máš na makeupe najradšej?
To že človek môže zakryť to čo nechce aby druhý videli, alebo aj to že sa môže zmeniť na niekoho úplne iného.

7. Čo si myslíš o kozmetike z drogérie a drahej značkovej kozmetike?
Kozmetiku z Drogerie používam a nezdá sa mi o nič horšia ako tá drahšia. Pokiaľ je dobrá lacnejšia kozmetika prečo by som si mala kupovať tú drahú? Sme študenti tak načo míňať peniaze zbytočne.

8. Akú radu by si dala začiatočníčke (v oblasti makeupu) 
Asi hlavne to, že menej je niekedy viac. Netreba nič preháňať, a ak si zvýrazní oči, na pery by si mala dať už iba dačo jemné.

9. Aký trend v makeupe si nikdy nechápala?
Neviem či to je trend, ale nikdy sa mi nepáčili tie netypické umelé mihalnice z pierok alebo také .. no proste divné to je a na oči by som si to nikdy nedala.




10. Čo si myslíš o "beauty komunite" na Youtube?
Podľa mňa je to celkom fajn .. človek može vidieť viac ako na blogoch. Ale ja by som sa hanbila robiť videá, predsa len to nevidí len pár ľudí ale celý svet :D 


A to by bolo všetko k tomuto TAGu :) skuste to aj vy :) 

2 komentáre:

  1. Myslím, že máme v mnohých veciach rovnaké alebo podobné názory.. Páči sa mi tvoja myšlienka že človek môže zakryť to čo nechce aby druhí videli a že sa môže zmeniť na niekoho úplne iného. S tým súhlasím a vždy keď vidím reakciu môjho priateľa keď sa namaľujem o čosi výraznejšie ako zvyčajne, tak mám chuť sa tak líčiť stále. Mimochodom tie pierkové mihalnice sa mi tiež strašne nepáčia, je to otrasné. Ja by som začiatočníčkam ešte poradila, aby hlavne dávali pozor na odtiene a skutočne ak sa nevedia rozhodnúť medzi dvoma, si vzali ten svetlejší.. Ono predsalen v tej nasvietenej drogérii to vyznie inak ako na dennom svetle. Super článok, veľmi ma zaujal.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) teší ma že aspon niekto tieto moje vykecávačky číta :) ...

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)