Záložky

nedeľa 6. januára 2013

moje 3 paletky tieňov

Konečne by som vám chcela predstaviť moje paletky očných tieňov, aby ste videli s čím pracujem (ak už s tým pracujem) :D Celkove mám teraz paletky 3 (a z nich používam len 2), no mala som ich viac ale to boli väčšinou činčungovské, 200-ročné, málo pigmentované a neviem čo všetko :D Tak som ich povyhadzovala a zostali mi len tieto tri. Samozrejme mám ak pár MONO tieňov ale nieje ich vela, a tu to nestojí za zmienku.

A to sú ony :D

Zoberiem ich od najväčšej :)

Najväčšia

K tejto paletke som prišla ako slepá kura k zrnu :D ... Je to no name paletka z Aukra. Keďže pred rokom som ešte o žiadnom EBAYi nechyrovala a moj brat objednával nieaké veci z AUKRa, povedala som si že by som tam mohla nájsť aj kozmetiku. Tak som hladala a našla som túto plaletku za nieakých 13€. Pôvodne mala ísť kamarátke na narodeniny, no nanešťastie prišla úplne porozbíjaná, obal bol na 4 kusy a asi 15 tieňov bolo rozdrvených popod celú tú fóliu ochrannú (na niektorých tieňoch to vidno). Taký darček by som nedala ani sestre ktorú nemám, tak som napísala zlatému ujovi cez ktorého som to objednávala, že čo mám robiť a že také to kamarátke dať nemôžem a on mi napísal že to vážne nemožem dať ako darček a že mi príde do mesiaca ďaľšia a že tú starú  si mám tým pádom nechať lebo on s ňou aj tak už nič nespraví (JUHÚÚÚÚ) :D :D ... tak som si ju pozliepala na tie rozbité tiene som sa vysrala iba som ich vytrúsila cez balkón :D a mám paletku zadarmo :D (alebo za polovičnú cenu kedže som kúpila 2 za  13€) tá druhá prišla už celá a aj iná ... Ja mám na mojej farby porozhadzované ale tá kamarátkyna má farby usporiadané. Nájdem dáku fotku na nete.
A k paletke by som povedala len to, že je dobre pigmentovaná, síce niektoré tieňe (ako biela) tomu nenasvečujú; viď foto :D, má 2 poschodia a 168 tieňov z toho je asi tretina lesklá, tretina matná a tretina trblietavá, neviem nerátala som to ale približne tak by to mohlo byť. A ešte že som s ňou veľmi spokojná :)


   

                             
s bleskom
bez blesku

A takto vyzerá tá pekne usporiadaná

Síce by sa mi páči to mať takto pekne usporiadané a ja mám v mojej palete iba 2 červené, ale mám aj také neonové farby ktoré v tejto palete neboli :) čiže som aj celkom rada že mám tú moju :)


Stredná

Táto no name paletka je dosť dbre pigmentovaná :), je od činčungov, stála ma 2 eurá čo je naozaj málinko a je stará asi 2 roky. Moc som ju doteraz nevyužívala ale to som nemala blog samozrejme :D má 27 tieňov triedených po 3 k sebe ladiace tieňe :) Ako som tu  už niekde písala ich konzistencia pri dotyku prstom sa javí skôr ako krémová ale je prášková. farby vydržia na oku aj bez bázy ozaj dlho (na stužkovú som sa nalíčila aj jednou z týchto farieb a farba vydržala až do druhého dňa). Na ruke sú vyskúšané všetky :)


S bloeskom

Bez blesku

 Najmenšia

Je to paletka z Oriflamu. Nieje ničím výnimočná, pigmentácia veľmi malá, paleta takmer nepoužiteľná (použila som s nej normálne asi iba priesvitný trblietavý lesk).Má dva poschodia, jedno sa otvára normálne z vrchu, kde sú 2 tieňe krémové, 8 prachových tienov a zrkadlo, druhý je taký šuplíček zo spodku, kde je 6 leskov, púder a lícenka + v palete sú 3 aplikátory.... A prečo ju vlastne ešte mám ? Lebo som ju dostala od mamy ako darček a keby vedela že ju chcem vyhodiť, asi by sa riadne nasrala nahnevala :D No ale spomenúť som ju musela lebo ju mám, i keď ju na tomto blugu asi moc často neuvidíte.

 

bez blesku

s bleskom

A teraz už budete vedieť aspoň približne čo použijem pri líčení :) 

Máte aj vy niektorú z týchto paliet ? Mate nieakú od Číňancov ? Ste s ňou spokojné? 

4 komentáre:

  1. právě si nějaké paletky vybírám , tak DĚKUJU ZA RADU ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za máličko :) dúfam že som ti aspoň trochu pomohla :)

      Odstrániť
  2. a to čo ti teda jaký šmejdový kus neusporiadaný poslal najprv?:D aký má názov tá prvá?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. oni sú totiž kie palety v dvoch druhoch jedna je potriedená podľa farieb a jedna má farby kadeako (asi ako prišlo) :D ... a to že mi prišla rozbitá za to nemohol on ale naša úžasná pošta, ktorá ignoruje nápis FRAGILE :D

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)