Záložky

piatok 25. januára 2013

Avon calming effects make up

Ahojte :) po krátkej pauze som tu zasa :) dnes som si pre Vás pripravila recenziu na make up calming effects od Avonu. Možno ste si všimli, že v katalógu, myslím že 01, boli neuveriteľné novoročné akcie. Ja som podlahla 3 veciam a 2 som bola prinútená si kúpiť :D Zaujali ma hlavne tento make up (2,60€), quatro očných tieňov (3,50€) a ako novinka báza pod očné tiene (3,30€) no a ešte 2 rúže color trend. Na všetky produkty bude recenzia ale dnes len na make up :) keďže je už dosť neskoro. 

+ - Ako už názov napovedá, malo by ísť o make up s upokojujúcim efektom. Žial, nemá mi čo upokojovať takže tento efekt prehliadnem. 
- Mám odtieň nude, no keby som mu mala dať názov ja, asi by som ho pomenovala White :D je dosť svetlý na to, že to bol prostredný odtieň z tej odtieňovej stupnice. 
+ Plus má za to, že chce byť vodeodolným :D keď som si ruky umyla len vodou časť z neho mi tam ostala. No mydlu odolný už nieje :P 
- + Je dosť mastný, pre môj mastný ksicht to nieje bohviečo ale pre niektorú z vás ktorá má suchú pleť by bol asi ideálnejší :) .. i keď sa celkom dobre vstrebáv hneď som sa začala lesknúť, takže púder to zaistil.
- Na celú tvár som spotrebovala asi 6 tých klikov pumpičkou, keď som ho prvíkrát skúšala na ruke, myslela som si, že mám vadný kus a že mi nejde tá pumpička dobre, ale nie, aj kamaratka to má tak, prostej s jedným klikom by ste si možno natreli maximálne čelo.
+ Kryje priemerne, tak, ako to je už zvykom pri avone, keďže je mastný nerobí na tvári šupinky, a vytržal mi zhuba tak 6-7 hodín bez väčšej ujmy, ale na čele sa mi už začínali objavovať miesta kde sa pomaly vytrácal.

A toto je už on :)



            


Hodnotenie: keď odhliadnem od tej farby nieje až taký zlý, no plný počet si nezaslúži. Dala by som mu snáď 7 bodov z 10.

 PS: dnes som bola na kontrole s malíčkom, a ten magor, nie aby mi to dal dole, on mi to ešte viac nakrútil obväzom. Akože, už pred tým som mala problém obuť si topánku ale teraz som si myslela.že zomrem keď som sa obúvala ... asi nebudem vychádzať z domu najbližšie 2 tyždne, alebo ak, tak so šrtikuvanou fuseklou :D lebo už ani treky neobujem a keď hej, tak chodím ako kačka :/

5 komentárov:

  1. ja mam skusenosti (teda od kamarátok) že je velmi dobrý, ale tak jedna sa typ tváre pleti a bla bla :D žužu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vyskúšaj aj ty :) ty maš suchšiu plať bude ti akurátny .. len pozor na otdiene

      Odstrániť
  2. Mne už tiež prišiel, ale zatiaľ som ho nepoužila, takže som zvedavá ako sadne mne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som pouzivala farbu Almond, aj mama a viac ludi v mojom okoli. Ivory a Nude su myslim najbledsie. momentalne pouzivam odtien Natural beige, ten je v ponuke pri inych make-upoch.
    niekedy bol v katalogu make-up, kde bolo v nazve vodeodolny, fakt to fungovalo, mama ho pouzivala, dost sa poti. v lete uzasny, nic neslo dole.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)