Záložky

pondelok 26. augusta 2013

Maska proti čiernym bodkám Pure skin - blackhead clearing mask

Ahojte :) túto masku som si objednávala z Oriflamu asi rok dozadu, vtedy to bola novinka a mňa v tú dobu trápili čierne bodky na nose a na brade, a keďže mám veľké póry, čierne bodky svietili na diaľku. Tak som siahla po prvej pomoci, ktorá sa mi dostala pod ruky, doporučila mi ju kamarátka. V tú dobu som ale už ničomu neverila lebo som  vyskúšala aj tie pásky na nos od essence (neviem či som ich použila zle alebo čo, ale vôbec to nefungovalo) a aj nieakú masku z DMky a tiež to s bodkami nič neurobilo... Stála asi 2,50€ čo vôbec nieje veľa a aj teraz ju ešte občas vidím v katalógu v tejto cene. Obal má krásne modrý, čo sa mi na nej páči, a jeho obsah tvorí 50 ml bielej primerane hustej masky. Vizerá ako dakedy čo boli tie ílové masky na mastnú pleť :) Roztiera sa ľahko, jej vôňa je jemná, do nosa nebijúca a pri roztieraní cítite ako chladí čiže asi má v sebe aj mentol.



Pri prvom nanesení mi čierne bodky z nosa síce nezmizli ale vybledli na úplne jemnú béžovú (?) farbu. Túto masku som použila dnes asi po polročnej pauze aby som vedela, či spraví niečo aj s vyblednutými komedómmi. Na nose mi s nimi nič nespravila, no ak sa pozriete na fotku "po", presnejšie na líce, uvidíte, že póry na ňom sú svetlejšie. Čiže v podstate táto maska spĺňa to čo sľubuje len z polovice, síce čierne bodky sa zosvetlia a teoreticky už niesu čierne, ale stále sú tam. Maska sa dá použiť aj ako prevencia pred akné alebo aj na jeho liečenie pretože vyrážku vysuší. Ale čierne sivé bodky mi nezmizli ani pri pravidelnejšom používaní. Som proste jedna s tých "šťastných" ktorá má mastnú pleť, ku ktorej patria aj veľké póry a čierne bodky, takže som sa pomaly zmierila s tým že ich už od seba neodoženiem. :(


Moje hodnotenie:

A ako/čím bojujete proti čiernym bodkám vy ?? 

1 komentár:

  1. ahoj :) Ja mám čierne bodky ale mám dosť suchú pleť. Chcela som sa spýtať že či si dávaš tú masku na suchú alebo na vlhkú pleť? Ako dlho ju treba mať na tvári a aké množstvo?

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)