Záložky

piatok 30. augusta 2013

Avon BB ideal flawless

Ahojte :) dnes tak v skratke o BB kréme z Avonu, ktorý už ani nieje ako novinka, no ja som ho ako novinku kupovala. Keď mal ísť do ponuky tak lpné balenie stále okollo 6€ a malá vzorka 2€. A keďže ja mám makeupov už habadej objednala som si vzorku len na vyskúšanie a zrecenzovanie. Myslím že to bolo pred polrokom :D Odvtedy ako mi prišiel som sa ho dotkla až teraz pred pár dňami keď som ho začala testovať :D Smutné, viem, ale nieje už toľko času ako cez školu (vtedy je samozrejme prednejšie všetko ostatné - najmä blog :D) 

 Balenie ma celkom prekvapilo je v takej tubičke ako lesk na pery no je o trošku menší (obsah nemá označený ale myslím si že viac ako 5g nemá). Takže z vonky je čierny s veľkými ružovými písmenami BB, toto balenie sa mi zdá také roztomilé, vhodné najmä na dovolenku kde so sebou nemusíte ťahať plné balenia všetkých šminiek - aj tak to tam nepoužijete. Takto budete mať aspoň srdiečko na mieste že niečo so sebou máte, a aj priestoru vám to až tak nehorázne nezaberie. Samotný BB (odtieň NUDE) je celkom dosť hustej konzistencie, ale prekvapivo ľahko sa roztiera a stačí ho celkom málo, ja som si vytlačila na ruku dané množstvo ako je na fotke a nemala som ho kde dať, pretože viac ako polovica mi zvýšila po natretí tváre a krku. Krytie je dobré, povedala by som že až výborné, jazvyčky mi pozakrýval takmer všetky a nerobili mu problém ani vyrážky. Plus má v sebe jemný shimer takže mi krásne pleť rozžiaril. Nemám mu čo vytknúť, aj výdrž mal celo dňovú ... Myslím že keď mi dôjde môj starý makeup, objednám si tento v plnom balení no o odtieň tmavši.

Moje hodnotenie:



Vlastníte nieaký BB ? Aký ?

2 komentáre:

  1. zo všetkych tych bb kremov mi nesadol žiadny jeden bolmoc tmavy druhy bol akysi žlty ale tento z avonu vyzera fakt že dobre:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já se docela bála požít BB, protože jsem jich vyzkoušela docela dost a ani jeden mi nesedl. Pak jsem si ale přes internet objednala BB Skin79 a ten byl pro mě jako stvořený, takže jsem s ním naprosto spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)