Záložky

nedeľa 24. marca 2013

Rozprávkové líčenie - Fred Flinstone

Ahojte :) Určite nikomu nemusím predstavovať takéto (tématické) líčenia. Veľa blogeriek pridáva líčenia inšpirované filmom, klipom, rozprávkou... Asi k najznámejším patria Tereska (My little pony) ale ja si rada pozriem takéto líčenia aj od Moniky, ktorá robí líčenia všetkých Disney rozprávok :) 

Každá z Vás určite videla aspoň jeden diel tohto komediálneho seriálu o rodinke Flinstonovcov a ich susedov Rubbleovcov žijúcich v dobe kamennej, prežívajúcich život (skoro) ako všetci ostatný. 
Milujem ich ale sfilmovaná verzia sa mi až tak nepáčila a na youtube nie sú slovenské ani české animované časti, no a na nete som voľakde čítala že sa majú tvoriť úplne nové časti :) tak som zvedavá kedy to príde k nám.

Dnešné líčenie som sa rozhodla spraviť podľa Freda - hrubého a prihlúpleho chlapíka ktorý pokazí aj to čo sa nedá. Miluje svoju ženu, dcéru a bowling :D.




Použila som:
* podkladovku od Avonu Supershock
* korektor na kruhy pod očami Dermacol make up cover
* oranžový a čierny tieň - paleta 168
* hnedý tieň na obočie - paleta 168
* tyrkysová linka Very me Oriflame
* špirála Dermacol curl mania

a na koniec ešte začiatočná znelku flinstonovcov nech si to už pripomeniete úplne :D ... inak mne sa vždy rátal koniec keď Fred vyhodil pred dvere mačku, ona vliezla oknom, vyhodila Freda a on začal trieskať do dverí a kričať Vilmááááááááá :D :D
 

Páčia sa vám takéto tématické líčenia ? 

3 komentáre:

  1. Veľmi zaujímavé líčenie, dokonca tá téma ma prekvapila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ... Keď som bola malá frčala som na flinstonovcoch nenormálne :D

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)