Záložky

piatok 22. februára 2013

F&F očná kozmetika (časť prvá)


Ako som to už spomínala na Facebooku, asi pred mesiacom som spravila s kamarátkou nálet na F&F kozmetiku. Myslím že mali vtedy zľavy -70% (možno ešte sú neivem) ... Každopádne kupovali sme to v PP keďže v LM F&F kozmetika nieje a aj oblečenie tam menia maximálne raz do roka :D ale nie o tom som chcela :D.. Dnes by som Vám chcela ukázať / zrecenzovať očnú dekoratívku tejto značky (a zajtra alebo v blízkej dobe tvárovú dekoratívku).

F&F eye crayon
Začala by som týmito linkami. Nemám ani len potuchy koľko ma stáli ale viac ako 2,50€ asi nie ...  Mám len dve farby lebo iné som v tom bordeli nenašla, ale ak by som našla určite by som si ich kúpila viac. Vlastním lesklý smaragdovo zelený odtieň s názvom emerald ember a matný tmavo fialový odtieň s názvom purple deception. (Na nete som našla že existuje aj zlatá a čierna.) Sú to klasické hrubé ceruzky. S oboma sa pracuje dobre, sú to také tie gélové ceruzky čiže po pár minútach zaschnú a nejdu dole (na ruke som ich nosila 2 dni). Obe sú mäké takže nehrozí vypichnutie oka ako pri niektorých tvrdých linkách. Vydržia bez problémov celý deň a večer sa ich neviem zbaviť :D (ale z očí idú dole ľahšie ako z ruky)




Po asi 3 minutach som po nich prešla prstom. Na čiare kde som ceruzkou prešla asi 3x sa spravila šmuha ale  s vlnovkou to ani nepohlo. 

F&F metallics eyeshadow
Tiene som vyhrabala tiež už iba tieto 4. A ľutujem že som si nezobrala ešte nádherný fialovo fialový síce bol rozmrvený na plach ale keby som si ho zobrala určite by som s ním dačo spravila :( ... No čo už... A až keď som prišla domov som zistila, že aj zelený je taký trochu polovičný, ale toto mi nevadí až tak. Predtým stáli 8€ v akcii 1,80€. Ich obal je okrúhly umelohmotný a priesvitným oblým krytom. Idem od kraja: brown eyed girlsilver bullet, city park, pretty in pink. (Na nete som  našla ešte dva a to pieskovú a sivo čiernu). Všetky 4 tiene sú metalické, krásne rozžarujúce oči, s podkladovou bázou vydržia do večera, bez nej na mojich masných viečkach necelé 3 hodiny (na suchej pleti neviem, keďže som majiteľ zmiešanej až mastnej). Pigmentácia veľmi dobrá a aj tieňovanie ide celkom ľahko. Ružový a zelený má v sebe aj trochu väčšie trblietky ktoré sú samozrejme pekné, ale nepodarilo sa mi ich odfotiť. V zelenej sú jasno zelené a v ružovej asi o odtieň-dva svetlejšie. V každom prípade to vidno až po detajlnejšom preskúmaní :D



Moje hodnotenie: aj linky aj tiene dostávajú 10 z 10 bodov.

Máte skúsenosti s F&F kozmetikou? Boli ste/ste s ňou spokojné?


7 komentárov:

  1. Už viackrát som pozerala na F&F kozmetiku, práve ju majú u nás vo výpredaji - všetko za 1,70€, ale zatiaľ som si nič nekúpila.. mám fakt veľa vecí,takže šetrím svoju peňaženku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A inak zabudla som ti zablahoželať k výhre v Giveaway na jednom blogu.. náhodou som si to dnes všimla, neviem či už o tom vieš :)

      http://dianaparamonova.blogspot.sk/2013/02/giveaway-vyhodnotenie.html?

      Odstrániť
    2. ja som mala narodeniny tak som si spravila malú F&F radosť :D inak by som si toho tiež tolko nenakúpila :) ... a ano viem včera som odpisovala na mail ale ešte som nestihla na stranku pozrieť :) dobre že si mi pripomenula :) a ďakujem :) idem rovno tam

      Odstrániť
    3. Tak to ti teda musím zablahožeľať.. Všetko najlepšie :-)

      Odstrániť
  2. Ahoj chceli by sme ťa pozvať na nasu jarnú giveaway čo prave prebieha na blogu :)
    http://aj-ro-na.blogspot.sk/2013/02/jarna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)