Záložky

štvrtok 9. mája 2013

Essence - limitka Hughs & kisses

Ahojte :) o tejto limitke som tu už čo to popísala a teraz je načase predstaviť aj produkty, ktoré som si kúpila. Jedná sa o lícenku a píling na pery, chcela som aj niektoré nadlaky ale akosi už boli vypredané :( neviem isto ale táto limitka by ešte stále mala byť v niektorých déemkách.


Začala by som lícenkou s názvom 01 DATING PRINCE CHARMING. Je jemne ružovej farby s farebnými písmenkami LOVE pričom každé písmeno je inej farby... Ich pigmentácia je dosť silná a na začiatku ma zarazilo, že keď som prešla po lícenke prstom ostalo mi na ňom véééľa červenej a fialovej,  v tej chvíli mi preletelo hlavou: "toto si mám akože dať na tvár?" :D .. no skúsila som a akože oproti tomu ako farbia písmená to v konečnom výsledku vyzerá fakt nenápadne ... Možno až moc :D veď posúďte sami na fotke o čosi nižšie. Skôr mi pripomína rozjasňovač v jemne ružovkastej farbe s nádychom do fialova...



...bez a s bleskom

...intenzita jednotlivých farieb pri jednom ošuchu :D


Jej pigmenácia bola na mne po odfotení v normálnej vrstve takmer nebadateľná, tak som pridala ešte vrstvu druhú, čo už je o trochu lepšie vidieť ale aj tak sa naživo viac trblietam ako ružoviem :D 
bez blesku

s bleskom na ruke..

A prechádzam k pílingu ktorý nesie názov 01 BE MY VALENTIE. Je v malom okrúhlom kelímku s červeným vrchnáčikom a ešte k tomu bola taká somarinka na prikrytie, ktorá sa mi niekde stratila :D ... Tento zázrak má gélovitú konzistenciu priesvitnej farby (na perách) s jemnými pílingovými čiastočkami o ktorých mám podozrenie, že to je cukor :D pretože je sladký a po nanesení na pery sa stále oblizujem :D. Moje použitie pílingu vlastne vizerá takto: nanesiem si ho prstom na pery a jemným pohybom si ich prepílingujem, potom poobžieram všetok "cukor", a nakoniec nechám samotný gél vstrebať sa ako balzam :D.. Pery mám po jeho aplikácii hydratované a jemné :) čiže účel by to teda splnilo len neviem či to pouížvam správne :D .. ako sa má vlastne taký píling používať ??




Moje hodnotenie: Lícenka .. myslela som si že kupujem lícenku a nie rozjasňovač takže moje očakávanie nesplnila preto jej dávam 4 z 10 bodov ak by to bol ale rozjasňovač, určite by dostal lepšie hodnotenie.... No a píling dostane 8 z 10 bodov .

Máte niektorý produkt z tejto limitky ?? Ste spokojné ??

2 komentáre:

  1. balzam som mala tiež ale už je minuty :))

    http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten píling? a ako si ho používala ? tak ako ja ?? :D

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)