Záložky

štvrtok 26. decembra 2013

Vianočné líčenie inšpirované stromčekom :)

Ahojte :) tak som tu zas ... Keďže nám včera nešiel internet nemohla som sa ozvať a tak sa hlásim až dnes. Náš vianočný stromček vyzeral tak ako minulý rok, nikomu sa totiž nechce odväzovať tie fialové mašličky a tak je náš stromček v podstate ozdobený celoročne, až na tie gule samozrejme, tie dávame z neho dole :D Vianoce sme strávili v pokoji a harmónii i keď bez môjho brata, keďže (ako hasič) mal službu práve na vianoce, ale prišla k nám starká tak a potom aj ujo so sesternicou tak bolo aj veselo :)
Dúfam že aj vy ste prežili krásne vianoce v kruhu svojich zmámich a rodiny a v neposlednom rade našli pod stromčekom aj nie aký ten darček čo potešil.



 A keď už som balila 23. večer darčeky, napadlo ma že by som mohla spraviť líčenie inšpirované našim stromčekom. Tak som sa pokúsila o niečo čo v podstate celkom aj vyšlo podľa predstáv. Začala som podkladovkou na ktorú som naniesla od vnútorného kútika až do trištvrte oka biely tieň. Svetlo fialovou som prešla oko od konca bielej až k vonkajšiemu kútiku a vonkajší kútik som dostratena vytieňovala tmavo fialovou. Vonkajší kútik som šuchla jemne aj čiernou a celé nepohyblivé viečko som vytieňovala blender štetcom. Upravila som obočie a podeň som jemne naniesla rozjasňujúci púder. Nakoniec prišla na rad biela ceruzka do waterline, čierna tekutá linka a riasenka :)



Použila som:


* tuhý korektor na kruhy pod očami Catrice
* Podkaldovú bázu Avon
* biely a čierny tieň z trio paletky MIYO
* svetlo fialový (pri bielom štetci) a tmavo fialový tieň (pri čiernom štetci) z paletky 168
* set na obočie Catrice (svetlejší)
* rozjasňujúci púder na tvár Catrice
* gél na obočie Catrice
* bielu ceruzku na oči Oriflame
* tekutú linku Baolishi
* riasenku volumeBUILD Oriflame
* biely stetec e.l.f.
* čierny štetec no name (ebay)

Prajem vám krásny večer :) Teddy

5 komentárov:

  1. uplne že užasne ličenie dokonale spravené šikovná velmi:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. velmi pekne :)krásny stromček, fialovu milujem :ň

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem krásne ... aj mne sa strašne páči, ale keby si vedela koľko námahy mi to dalo presvedčiť maminu na fialovú :P

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)