Záložky

streda 3. júla 2013

essence - limitka Guerilla gardening + recenzia

Ahojte :) dnes som tu s takou menšou recenziou na výrobky značky essence a to konkrétne z limitky guerilla gardening. Ako ste si už iste stihli všimnúť, táto limitka (ktorá je nás už pekne dlho) obsahuje: 3 očné tiene, 2 špirály na obočie, 2 lesky na pery, 2 lícenky, 4 laky na nechty, 2 efektové púdre na nechty, štetec a gumičky.

Ja som tentokrát neodolala len práškom na nechty aj keď aj tie gumičky vyzerali zaujímavo.. Ale zdržala som sa, u nás doma mám gumičiek namraky ale keď dáku treba všetky zmiznú :D ... Prášky, ako môžte vidieť, boli len v dvoch farbách, ak by ich bolo viacej hrabnem asi po inej ako po ružovej, nie som totiž jej fanúšik (ak aj mám doma niečo ružové, buď to mali len v takej farbe, a ja som to proste musela kupiť :D alebo som danú vec dostala :/ ). Zelený "prášok" má názov 01 I´m the moss a ružový bol nazvaný 02 Mission flower. Preto som napísala "prášok" lebo ono to v podstate prášok ani nieje, sú to také tenké vlákienka ako bol od essence púder na predĺženie mihalníc, myslím že to bolo k Twilightovej limitke, asi. Mimochodom keby ste ten puder mali doma dá sa zmiešať s timito farbami a vznikne jemnejšia. Laky som použila staré, ružový som doma nenašla tak som sa snažila aspon niečo podobné nájsť, ako najvhodnejší kandidát sa mi zdal starý lak od essence (číslo doplním) Better late than never, ktorý tiahne skôr do červena ale bol asi jediný normálny a zelený mám bezmenný z číňana.

Tieto púdre by sa mali sypať na nechty až na druhú vrstvu ale nič nepokazíte tým ak ho dáte aj na prvú, aj tak, keby lak nebol dostatočne krycí, zakryje to ten prach. Sype sa to na ešte nezaschnutý lak v pomerne väčšej vrstve a nechá sa chvíľku zaschnúť. Po takej minútke sa to opatrne oprašuje jemným štetcom tak aby sa neporušila vrstva laku (pokiaľ ešte nieje zaschnutá).

Táto vec má len jednu nevýhodu, a to že sa nemôže prelakovať vrchným lakom, a teda to ani nevydrží obzvlášť dlho na nechtoch. Keď som si to robila na svoje nechty, prášok mi vydržal maximálne 1,5 dňa a aj to už nechty vyzerali strašne opadane. A to som nerobila nič také strašné len normálne domáce práce. Inak je ten efekt pekný, páči sa mi nosiť na nechtoch koberčeky, ale rozhodne sa mi nechce každý deň sa s tým prplať.

Moje hodnotenie:



4 komentáre:

  1. o týchto čudach na nechty som už čítala a vyzeralo to zaujimavo na nechtoch :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tie prášky si ma podmanili....vyzerajú fajn a je fakt škoda že je to v ružovej,ktorú tiež nemusím...Ale zelená vyzerá fajn. Ale iné farby by boli predsa len lepšie no. Prečo si to nemôžeš prelakovať? asi to opadáva pri tom,alebo sa to premiešava či? Kokšo to ma dostalo a aj odradilo od kúpy ale inak sa mi to veľmi páči!

    Pozývam ťa na giveaway ;)
    http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ono to má totiž vytvoriž na nechtoch taký "hebký koberček" takže prelakovaním by si to iba zničila ... a kedže sa to fixuje iba lakom pod tým tak je jasne ze to na nechtoch dlho nevydrží .. ale už len pre ten pocit prejsť si tými nechtami po perách by som si ich, byť tebou, kúpila :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)