Záložky

štvrtok 6. júna 2013

Talking about... Pár zmien

Ahojte :) dnes to už je druhý článok ale tento som mala v pláne napísať už včera len som zaspala pri notebooku :D ..

Za posledné dni som tu spravila pár väčších aj menších zmien. Tou prvou a do očí bijúcou, je vzhľad stránky, ktorý som plánovala strašne dlho. Išlo o to že ten starý sa mi nepáčil už na začiatku ale nejako som ho chcela okrášliť no a vyzeralo to tak ako to vyzeralo...

Ďalšou je hodnotenie produktov v recenziách. Najviac bodov koľko budem môcť dať výrobku bude 7, nato som si urobila aj vlastnú stupnicu (samozrejme motýlovskú), kde každý motýľ bude znamenať niečo iné, a logicky čím viac motýľov tým výrobok hodnotím lepšie.


Čo znamená jednotlivá farba motýľov si môžete pozrieť hore v menu pod názvom "ako hodnotím výrobky".

A ešte jedna vec, prerušovať články budem len tie ktoré bude treba .. Pokiaľ bude článok krátky prerušenie dávať nebudem (rezumej tlačítko >> zobraziť celý článok) jednak mi to príde zbytočné a po druhé nerozumiem blogerkám ktoré napíšu 5 riadkov článku buchnú tam 3 fotky a pred fotkami to zostrihnú "lebo veď chcem vedieť koľko ludí mi na to klikne" ... Ak mám podľa seba povedať, tak ak idem na niejaký blog kde to vidím raz tak budiš .. ale ked je článok za článkom takýto tak ten blog rovno vypínam a viac naň ani neprídem ... nebaví ma stále klikať a vracať sa aby som si zasa len klikla .. NAČO ??  a mimochodom naozaj to nieje estetické, keď sa niekto teší na článok ako svet a za tlačítkom ">>zobraziť celý článok" ho čakajú len 3 riadky navyše.

myslím že to by mohlo byť zatiaľ všetko nech vás neotravujem dlho :) ... Dúfam že som nikoho neurazila. prajem krásny deň :)  

4 komentáre:

  1. Ohľadom toho "odstrihnutia" článku. Aj ja to niekedy robím, ale nie preto, že chcem vedieť, koľko ľudí mi to tam klikne, na to som ani nepomyslela, ale skôr preto, že je článok moc dlhý alebo pod tým chcem napísať niečo, čo už nemusí byť viditeľné v celom článku. Takže sa niekedy stane, že keď sa čitateľmi rozlúčim, nechám si tam pod "odstrihnutím" nejaké P.S.. Ak to niekomu vadí, jeho vec, aby to niekoho odradilo od čítania je divné, ale to je sloboda blogovania :) Takže mne osobne to nevadí, takú vypočítavosť robia mladšie deti, mne by to ani nenapadlo.

    Hodnotenie motýlikmi je origoš, páči sa mi ten nápad, hlavne keď pozadie bude k tomu dokonalo ladiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ak ti mám pravdu povedať je ich dosť a sama 3 také blogerky poznám čo sa k tomu aj priznali .. neodradí ma to od čítania ak je ten článok normálny .. má hlavu aj pätu ... ale ak má dokopy 3 riadky a niekto ho ešte sekne na polky ... tak to už je choré nie ?? .. načo toho 1 a pol riadku skrývať.. neviem no .. vadí mi to :D :D som divná viem :D čo už

      Odstrániť
    2. Každý sme nejaký, určite nie si kvôli tomu divná, to nie :)

      Odstrániť
  2. Jeej, tie motýliky sú veľmi milé, na leto super! Veď ja som už tiež mala plné zuby môjho obyčajného všedného dizajnu, takže na leto som zvolila jasné a pestré farby a mám na to skvelé ohlasy či už v správach alebo komentároch. Som rada, že môj nový design sa ľuďom páči. Verím, že aj tvoje motýliky ľudí potešia, sú moc rozkošné :)

    Inak s tým rozklikávaním článkov to mám tak, že ja sa vždy v článku rozkecám a moje články sú potom strašne dlhé (čudujem sa, že ich vôbec čítate :D ), takže ja používam rozdeľovanie článkov stále. Ja práveže nemám rada keď to je opačne, že články sú dlhočízne a na prídem na nejaký blog a chcem si pozrieť aké sú nové články a blogerka má nastavených povedzme 5 článkov na úvodnej stránke a ja tam prídem a trvá mi polhodiny kým sa dostanem k poslednému článku.. To fakt neznášam.. Je to otravné podľa mňa.. Radšej si články oddeľujem a keď téma čítateľov zaujme, tak pokračujú v čítaní článku. Ale v prípade, že potom tam sú už len tri riadky ako vravíš, tak mi to tiež príde zbytočné také články rozdeľovať.. Ale hold, každý ma rád niečo iné a každý si robí blog po svojom,že?! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)