Záložky

streda 12. júna 2013

Porovnanie antibakteriálnych gélov na ruky

Ahojte :) zas a znova sa tu hlásim o slovo, teda o pár slov. Dnes by som Vám rada napísala čo-to o "antibakty géloch", ktoré som doposiaľ vyskúšala, samozrejme len o tých ktoré som doma našla. Možno som to tu niekde už spomínala, ale som na nich závislá. Musí byť v každej kabelke, taške, ruksaku, na poličke, ... no proste všade kde si nemôžem so sebou zobrať vodovodný kohútik :D Vždy keď niekde idem a zabudnem ho náhodou doma, kupujme nový, nezaujíma ma že mám doma dalších 10. No a toľko k mojej úchylke, teraz k nim... Všetky by mali zničiť 99,9% baktérií, ale toto zisťovať naozaj nebudem :D ...



Ako prvý trochu rozoberiem antibakty gél značky Clinell. Kupovala som ho asi pred mesiacom v Déemke, myslím že stál okolo 1,50€ neviem presne. Obsah fľaštičky je 50 ml a otvára sa klasicky na taký ten poklop :D ... Je celkom dosť hustý ale veľmi rýchlo sa rozpíja. Vonia chemicky antibakteriálne ale nesmrdí, v podstate je to celkom obstojná vôňa, ktorá vydrží na rukách dosť dlho. A čo je hlavné ruky po ňom nelepia.

 Moje hodnotenie

Druhý som testovala antibakty gél z Oriflamu. Obsahuje 50ml a otvára sa tak ako predošlí kamoš. Celkom ma prekvapilo že je dosť hustý a na ruke sa moc nehýbal ani nerozpíjal. Vonia ostro ale keď zmizne alkoholový opar má krásne mandarinkovo čajovníkovskú vôňu :) Po nanesení sa veľmi rýchlo vstrebal a jeho cena bolo v akcii myslím že 2,20€ čo je málo na Oriflame ale veľa oproti všetkým mojim anitibaktíkom.
 Moje hodnotenie

Ako ptretí padol na rad Jeden od značky Lilien. Netuším kde som ho kupovala ani kolko stál, pretože ho mám nenormálne dlho, ale táto značka nieje drahá tak tipujem že okolo 1€ ?... Obsah už obvykle 50ml otvor rovnaký. Neviem či to má niečo s tým, že je už rok po záruke :D :D :D ale je strašne riedky, na ruke sa rozlieva ešte skôr ako ho rozotriete a nevonia mi (len si ani za toho neviem spomenúť či bol takýto aj pretdým..) Strašne pomaly sa vstrebáva a po dĺĺĺĺĺĺhom schnutí zistíte že si musíte aj ta umyť ruky lebo nenormálne lepí... Neviem načo ho ešte mám doma asi len kôli tejto recenzii :D Možno, že keby bol ešte v záruke tak je iný neviem... Máte ho vy a je tiež takýto ??
 Moje hodnoteni

Predposledným je Cien antibakti gél z Lídla. Pametám sa že som kupovala dva za cenu 1,50€ asi pred dvoma rokmi, alebo tak nejak. Fľaštička 50ml otvor stále rovnaký. Jeho konzistencia je dosť riedka ale na ruke sa nerozpíja a nerozlieva. Rýchlo sa vstrebáva a kým uschne jemne sa lepí ale potom už nie, a zo všetkých týchto má najkrajšiu sviežu vôňu ktorá mi najviac pripomína dačo ovocné, nieaké hrušky a citrón alebo niečo také.
 Moje hodnotenie

Posledný skončil môj najväčší kamoš, ktorého som si kúpila keď som bola pred rokom v Košiciach (akoby to bolo včera :D ) neviem teraz ale či stál 1,50  Jeho obsah  je 100ml a orvára sa stlačením jednej polky vrchnáka. Konzistenciu má hustejšiu a na ruke sa roztápa ako ľad (či vidno kus aj na fotke). Vonia tak isto krásne ako ten od cienu, ale v tomto cítim uhorku a kúsok niečoho neidentifikovateľného :D Rýchlo sa vstrebe a vôňa vydrží dlho a po uschnutí máte jemné ruky akoby natreté krémom. A ešte čo ma krekvapilo je že na zadnej strane je napísané že je účinný proti vírusom chrípky, HIV, hepatitídy, a ďalších.
Moje hodnotenie

Používate aj Vy antibakty gély? Aký používate? 
Mate jeden z nich? A inak, aj vy ste také závyslé ?? :D 

Prajem krásny deň :)

2 komentáre:

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)