Záložky

pondelok 13. mája 2013

Maybelline - Color Whisper

Ahojte :) dnes tu mám pre Vás recenziu na "rúž" color whisper. "Rúž" v úvodzovkách preto, lebo to rúž nieje, a ak ho poznáte viete teda že je to len jemne zafarbený balzam, alebo predsa len slabo krycí rúž ? :D No to je asi jedno. Bol vyvinutý v zmysle toho, že túto sezónu sa výrazné a sýte farby nosiť nebudú ale do popredia pôjdu jemné, nenápadné a nenásilné farby. Ja som ich v déemke objavila len tak náhodou keď som hladala set na obočie v Catrice stojane, potom som si zrazu spomenula že mi treba dáky sprchový a hneď za mnou sa objavil stojan s Maybelline. Neviem kde sa tam vzal ale prisahala by som že keď som tade išla prvý krát tak tam nebol :D :D. Tak ale neviuži to, keď už som ich zbadala, myslím že predtým som o nich dáko moc nepočula ale hneď ako som si ho kúpila sa na blogoch začali objavovať recenzie a aj v časopisoch som videla samé reklamy na ňe.



Po dlhšom rozmýšľaní, triedení, skúšaní a vyberaní som sa rozhodla pre odtieň 430 Coral Ambition.  Síce som chcela nieaký sfarbený do oranžova a koral sa ma o tom skúsil presvečiť (ale viete ako to je s osvetlením v dregérkach) a tak som odišla s ružovo oranžovým, ktorý síce nieje škaredý ale nieje to to, čo som si predstavovala keď som ho kupovala :D No teraz po čase som celkom aj spokojná :)  No ak financie vydajú, zaobstarám si aj nieaký nude, najlepšie asi ten Bare to be bold (druhý na fotke) neviem aké má číslo asi okolo 610 alebo tak nieak... A inak v déemke rozhodne nebolo až toľko odtieňov ako ich je na obrázku.


A teraz k "rúžu"ako takému. Jeho obal je kovový s umelým priehľadným krytom, na ktorom chýba nápis whisper ako je to u jeho súrodenca v amerike :/ ... Vysúva sa otáčaním a na to aký je dlhý celý ten obal má rúž asi len polovičnú dĺžku, ale toto nieje len pri tomto ale asi pri všetkých rúžoch,leskoch a balzamoch v tyčinke. Jeho farba je, ako som to tu už písala, podla názvu koralová, čiže niečo medzi oranžovou a ružovou. Na perách sa správa ako balzam je jemný, nezhlukuje sa, netreba naň lesk pretože sa krásne leskne a v prvej hodine po nanesení aj parádne hydratuje.

Ale jeho výdrž je dosť biedna, neviem ako Vám (ak ste ho už vyskúšali) ale ja som už po hodine nemala na perách nič čo by som mohla pociťovať ako balzam ale farba ostala, síce nie taká intenzívna no mne sa viac páči taká :) Jeho vôňa je taká pekná, ovocná snáď dačo ako jahoda alebo malina. Jeho najväčším mínusom však je, že mi strašne vysušuje pery. Mia na svojom blogu písala že jej pery hydratoval ešte niekoľko hodín po nanesení, no u mňa sa takáto vec nekonala. Dala som si ho na pery, a po dvoch hodinách (kedy som pri sebe nemala ani balzam) by som si na pery natrela už hocičo čo by mi prišlo pod ruku. Ak ho budem chcieť teda používať častejšie budem si ho musieť natierať každú hodinu asi :D .. Ach jaj, nosiť si  stále so sebou zrkadielko a rúž, to bolo odjakživa mojím snom :D :D 

Síce na poslednom obrázku vyzerajú pery dosť dobre hydratované v skutočnosti
boli suché a robili sa mi na nich šupinky, čo sa mi  už dlho nestalo.

Moje hodnotenie: keby tak nevysušoval tak dostane plný počet, lebo presne toto je typ rúžu po akom mi srdce pišťalo celý život :D .. čiže 8 z 10 bodov.

Vyskúšali ste ho už?? Chystáte sa naň? A som jediná ktorej tak vysušuje pery ??

2 komentáre:

  1. Od maybelline si velmi ruze nekupujem, takze to nemam ako porovnat. Mam zopar overenych znaciek, od ktorych si kupujem dlhotrvajuce ruze, s ktorymi som spokojna uplne najviac :)

    BIODERMA GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento odtien sa mi páči :)

    pozývam ťa ku mne na GA
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/04/prva-giveaway-na-uvitanou.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár. Teší ma, že vás moje články zaujali :)